strom

strom

Anotace: básen o stromě ve které bych chtěla vzjadřit svou úctu k tomuto zelenému strážcí

V tom koloběhu dnů a noci bdí
ten věčný strážce zelený,
on přežil zimu,
přežil mráz.
A sníh, jenž větve tížil,
on úctu vyvolával v nás
a les a louku střežil.
A bude tu tak dále stát
A snít o věčném mládí
to že tu v zimě bude zas,
mu vůbec už nevadí
Autor Alisa 16, 27.12.2006
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí