Třpyt Měsíce

Třpyt Měsíce

Anotace: -

Třpytící se tráva při nočním venčení,


 měsíc na mne mrká, mává...z mraků záření,


 stud samoty, kdy do zimy mě láká,


 třas těla násobí se tužbou a smutkem osloví,


 vzpomínkami chtěním jít a žít,


 chutí mnoho, jen ne domů hnít.

Autor numix, 07.01.2012
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: Heavy, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí