Hold švestce

Hold švestce

Anotace: Až opravdu nastane zima, tak jí každý ocení.

Na tenhle strom jiný nemá,
to je vskutku známá věc
Nektar z jeho modrých plodů,
pije každý vlastenec

Čech, Moravák, Slezan taky,
všichni chválí tento mok
Milá švestko, moc tě prosím,
dej nám plody i příští rok

Sebrat, zkvasit a vypálit,
v tom je věda celičká
Slivovice pak nás hýčká,
jako rodná matička
Autor Psavec, 02.01.2007
Přečteno 506x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezke, sice ji nepiji ale moc se mi to libilo!Z.

03.01.2007 00:19:00 | carodejka

jo, není nad dobrou slivovičku

02.01.2007 22:49:00 | antabus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí