už aby bylo

už aby bylo

Anotace: -

Do hrnku čaj,jen tak na dno
a horkou vodu vždyť je chladno
a teplou šálu kolem krku
pletenou rukavici na tvou ruku
a možná rychle,než se přítel vrátí
malýho ruma na zahřátí

REf:navzdory zateplení
teplo mi vůbec není
nemá to rozuzlení
válím se po topení

nedbám už,jak je venku
běžím si pro letenku
klidně za drahou směnku
mám prázdnou peněženku

jižní kraj už mě láká
moře jak hučí,cáká
nad pláží vidím ptáka
a v baru ulejváka

A pak se nechám hnědými hochy
zahrabat do písku do tvaru sochy
v té horké hromadě budu si užívat
na prahu pod sněhem,jen matně vzpomínat
Autor poeta, 25.01.2012
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí