O bruslení v mraze

O bruslení v mraze

Anotace: mrzne až to praští kdekdo čelo vraští

My bruslíme na kluzišti
venku mrzne vítr sviští
mínus dvacet možná více
zmrzlé jsou i rukavice

Čepice ty sic nám sluší
nestačí dost zakrýt uši
jež jsou mrazem vybarvené
proměněné do červené

Nad námi je modré nebe
do tváří však řádně zebe
těla řádně oblečená
začínaj být prochlazená

Teplota ta klesá stále
nemůže to tak jít dále
loučíme se z ledu jdeme
v hospůdce se zahřejeme
Autor Heron, 11.02.2012
Přečteno 382x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, Psavec, střelkyně1, Martin Málek, CRASH
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Správná básnička do zimního času.

12.02.2012 01:08:11 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí