~O čápech

~O čápech

Anotace: A ti si letí nad krajem...

°°°°°°°°°°°°°°°°
Nad loukou,nad lesem dnes
čtyři čápi letí,
táta,máma a dvě jejich
čapí děti.
Koukají kde svůj let ukončit,
u rybníku by chtěli posvačit.

Ve vysoké trávě zobákem
klape čáp,
pak ztichne a vypraví se
na lov žab.
Utichly i žáby,honem se
schovaly
a čápi naprázdno zobákem
klapali.

Jak to že tu nejsou už žádné
žabičky?
Diví se tomu i čápů dětičky.
Tak honem vzhůru,velí táta čáp,
poletíme jinam kde bude víc žab.

A tak čápi letí,letí,letí...

°°°°°°°°

ahoj

Autor Květka Š., 13.02.2012
Přečteno 483x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Danga, enigman, Psavec, střelkyně1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a klapou...

14.02.2012 14:04:38 | enigman

A bez čápů jsme nahraní. Oživíme zase Liter?

13.02.2012 21:51:09 | Psavec

ano,čápí básňulka je hezká...ale ať neletí nad náma:-))

13.02.2012 18:48:34 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí