Kdo to klepe?

Kdo to klepe?

Anotace: Tuto píseň jsem napsal asi týden před událostmi v Indii (2009). Docela jsem pak zíral, vida to v televizi v reálu.

Co s tím stromem? - Posekat!
Co s tím lesem? - Paseka.
Co s pasekou? - Pastvina.
Co s pastvinou? - Krávy, na!

Je to maso pro člověka.
Kdo to klepe, kdo to ťuká?!

Po pasece.. ..ani stopy.
Na pastvině.. ..všude ploty.
Co za ploty? U sta hromů!
Místo stromů stovky domů.

Je to domov pro člověka.(?)
Kdo to klepe, kdo to ťuká?!

Začlo pršet v kuse, z nudy.
Následoval sesuv půdy.
Všechny domy Země boří,
lidičky v nich neuhoří.

Pohroma to pro člověka,
přikryla ho z bahna deka,
kukačka už nezakuká,
zubatá je ta co ťuká!

A co zbylo? - Náhrobky.
Kolik jich je? - Na stovky.
Kolem klíčí.. ..nový les.
Neštěkne po nich ani pes!
Autor el sereno, 17.02.2012
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: Linzerka, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí