Výsměch přírody

Výsměch přírody

Anotace: Představa, že stojíme v lese a nemáme proti němu žádnou moc.

S rosou slibně uvadá,
sbírka starých kamenů,
z větru stala se záhada,
ta vrývá se pak do kmenů.

Kombinací čísel z kapek,
pak proud emocí kopretin,
vyvolává v lesích zmatek,
že ve větvích se skrývá stín.

Tak harmonie upadá v nás,
v lidsky slabých větách,
a příroda nám vládne snáz,
směje se nám oprávněně,
dává nám radost, ale v ní strach.
Autor Träumer94, 17.02.2012
Přečteno 402x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí