Žádné pastičky

Žádné pastičky

Anotace: Stačím na to sám.

Nechci pasti kocour vrčí,
ocas mi to chytlo.
Lapnu myš, i když se krčí,
nejsem motovidlo.

Nezapomeň milá paní,
že jsem velký lovec.
S myškou to je prima hraní,
v pasti má hned konec.

Všechny pasti na myšičky,
do šrotu hned dejte.
Hlavně granule z chemičky,
dobře uschovejte.

Zaženu ty škůdce malé,
bude klidek v bytě.
Na porážku už jsou zralé,
ulovím je hbitě.
Autor Psavec, 20.02.2012
Přečteno 320x
Tipy 10
Poslední tipující: Jiná, Holis, Lioness, Linzerka, Špáďa, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí