~Před jarem

~Před jarem

Anotace: Už si brzy i skřivánek vrzne...

*~*~*
Už brzy i ten skřivánek vrzne
nebojte,pak už jistě neumrzne
i sněženky si vykvetou
a vlaštovky?
Ty si cestu domů nespletou.
A tráva se zazelená ve stráních
právě tam,kde jezdilo se na saních
a z mraků sníh taky pak nenapadá.
To je ta pravá
…“PŘEDJARNÍ NÁLADA“.

Stromy být „na ostro“ taky nebaví
proto se brzy do listů zahalí
zatím se jen pyšní pupenci
sem tam je lechtají prý i mravenci.
Slunce tím pravým jarem pak hřeje
Včela se už v kočičkách směje
a bouřkové mraky chtěly se bít
a bude tu JARO
i s jarní bouřkou a tak to
má být…
°°-°°-°°

ooo


Autor Květka Š., 23.02.2012
Přečteno 588x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ, Linzerka, Psavec, jima
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pohladila Květuško, jsem moc ráda, že Tě tady vídám, hned je mi culivo:-))

23.02.2012 22:30:42 | CULIKATÁ

Du si pustit Vivaldiho

23.02.2012 13:13:52 | jima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí