~NELÉTÁ

~NELÉTÁ

Anotace: Nevím...prostě neskáče tam kamzík,orel nelétá

Sbírka: (°+°)Divné město(°+°)

Hora a les
~~~*~/~*~~~
Smutná je hora
smutný je les
bylo tak včera
stejně je i dnes,
neskáče tam kamzík
orel nelétá
jakoby se blížil
konec světa.
To jen temný smutek
všechno nakazil
prý mu jeho basu
někdo rozladil,
v listí však tančí vítr
a šumí vesele
a ten temný smutek
si v žitě ustele.

Ráno slunce vstává
budí beránky
ty na obloze spasou
smutné myšlenky,
po horách pak skáčí
nejen kamzíci
a orel vyved děti
a zdraví orlici.
Tu smuteční basu
cvrčkové naladí
a ten smutek v žitě
ten nikdo nevzbudí,
teď veselá je hora
veselý je les
z vesničky zní zvony
a štěká tam pes...

°°°°---°°°°

Autor Květka Š., 05.03.2012
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

protože, tak kde je pes, je veselo:-) ST

05.03.2012 23:36:58 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí