Příchod jara

Příchod jara

Anotace: Příchod jara

Příchod jara

 

Bílý povlak

země nese

je k nevíře

místo má jaro

v kalendáři

nikde jaro

vleky kvílí

poslední lyžaři

bičují horu.

Ospale se snášejí vločky

lehounce

jakoby nevěděly

mají-li dopadnout.

Tam za tím mrakem

si slunce hoví

se sněhem zatočí

opře se do úbočí

střechýle chatu zdobí

duhové barvy

probleskují

slunce

kouzelník

mění kraj

ospalost mizí

jaro se blíží

to je ráj!

Autor kojanova, 13.03.2012
Přečteno 701x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tato je také pěkná:-)

02.02.2013 19:08:44 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí