Velikonoce na horách

Velikonoce na horách

Anotace: K jaru přes velikonoce

Velikonoce na horách

 

Velikonoce oslavíme

zcela podle tradice

zajedeme na kopečky

vezmeme sjezdovky běžky

uvidíme co bude dál

v Lúce je hranice

jiné jsou tam zvyky

vylili na nás vědro vody

ze zvyklosti ne ze zloby

a jeli jsme mokří dál

na Portáši bylo fajn

lyžovačka skvělá

lyžaři jen kmitali

jalovcem nás vítali

pod lanovkou ten nám dal

nakladačku jaksepatří

popili jsme slivovici

nohy se nám překřížily

hlavou ve sněhu zaryli

celý svah se rozřechtal

nabyli jsme přesvědčení

kdo by si to pomyslil

na svahu jak řehtačky znějí

lidé co se krásně smějí.

 

Autor kojanova, 13.03.2012
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ať žijí takovéto Velikonoce!:)

26.05.2012 13:45:32 | střelkyně1

pěkná Velikonoční:-)

13.03.2012 14:01:25 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí