Stačí jen vstoupit

Stačí jen vstoupit

Anotace: Krátké zamyšlení o tom, že je život krásný......

Stačí jen vstoupit.
Vstoupit na sněhové pláně,
kde sněhové vločky v západu slunce
roztáčejí svůj stříbrný tanec.

Stačí jen vstoupit.
Vstoupit do hloubi lesa,
kde v podvečerním šeru vyrážejí na lov,
temné stíny zvířecích obyvatel.

Stačí jen vstoupit.
Vstoupit na jarní louku po ránu,
kde se v dálce líně povaluje ranní mlha a
kapičky rosy něžně omývají každé stéblo trávy.

Stačí jen vstoupit.
Vstoupit na vrcholky hor,
kde se ztrácí poslední květina a
v rukách cítíte jen ostré výčnělky,
které jsou vaším spojením
mezi životem a smrtí.

Stačí jen vstoupit.
Vstoupit na břeh řeky,
když pomaličku končí den a
pozorovat malé hmyzí tanečníky,
kteří zde roztančili svůj poslední tanec.

Stačí jen vstoupit.
Vstoupit a žít...
Autor bloodsnake, 14.03.2012
Přečteno 365x
Tipy 8
Poslední tipující: Robin Marnolli, Radhuza
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST:-) Tahle je moc pěkná, Dáš sem ještě něco? Moc tu toho nemáš.
Dám si tě do oblíbených, abych na tě nezapomně:-)
Dík za počtení, a měj se.
RM.

18.01.2013 09:53:24 | Robin Marnolli

Děkuji za kompliment. S příchodem jara snad něco nového uzraje.

18.01.2013 09:56:49 | bloodsnake

život je krásnéj, básnička pěkná, takže je všechno v pohodě:-)

14.03.2012 08:32:38 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí