Zlatolisté duby

Zlatolisté duby

Anotace: Inspirace nevím odkud...

.
V tichu
střeží hloubky nočních tůní
a flíčků světla na zelených vlasech
/zcuchaných/

šeptají do snů, do paměti
a lidské sny vykládají mrakům
tajemnou pavučinu stínů
splétají v suchém teple
slunečných dnů
/a tmavozářivých nocí/

nehybně
s očima ponořenýma do nebe
a krví země v žilách
.
rány splácejí bolestí
násobenou zlatavými slzami
a štěstí -
kdo ví?
počítají na uzly
/a rudé vlasy ve větvích/

Autor Cvokhauz, 06.04.2012
Přečteno 449x
Tipy 3
Poslední tipující: gallatea, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s těmi rudými vlasy to vypadá podzimně.. ale moc hezká.. zase :o)

06.04.2012 11:41:46 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí