Jaro

Jaro

Anotace: jarní příroda atd.

Sbírka: Jezero marné touhy

První jarní paprsky
ohřejí záblesky
vykukující trávy
Pohladí hlavičky sněženek a bledulí
jenž se jen na Jaro culí

Zem si pomalu svou zimní přikrývku svléká
voda po ní v potůčku stéká
Zem je ještě chladná a tvrdá
spát se na ní nedá

Důlek pro kuličky
první klíčky
všechno znovu raší
kry ledu tu straší

Jsou jen bubáky Paní Zimy
všichni to víte i my
jsou však rány, které ani samo jaro nevyléčí
ty co se nikdy nezahojí...
Autor Divant Delvare, 08.01.2007
Přečteno 1064x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbilo se mi:
Důlek pro kuličky,
první klíčky...

10.09.2007 17:57:00 | zzlatý

moc hezké..

08.01.2007 19:23:00 | Najlin

Moc hezké, taky jsem něco na podobné téma napsala...:) Stav se.

08.01.2007 19:00:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí