~Už jarní

~Už jarní

Anotace: A taková rozkvetlá...

 ůůůůůůů

***~***

Louka..už jarní

*~~*~~*

 Louka,ta brzy bude mít

 z pampelišek zlatou

 čelenku

 a z bílých sedmikrásek

 pěknou halenku

 sukničku celou zelenou

 z lístků jetele,

 tam někde v jeteli

 si motýl ustele.

 

Fialky,

 před první bouřkou voní

 pomněnky,

 se pod čmelákem skloní

 a rozkvetlou loukou

 milenci se honí.

 Potom se ti dva

 líbají pod jabloní.

 

Z lesa si

 kukačka kukuku zakuká

 i v lese je jaro

 a všechno rozkvétá,

 studánky mají vodu bystrou

 a čistou,čistou

 čistou…

 

~~~*~~~*~~~*~~~*~~~

Autor Květka Š., 18.04.2012
Přečteno 359x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, Psavec, Linzerka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jaro už nás polapilo, ST.

18.04.2012 22:28:07 | Psavec

jen si pšiknu...

18.04.2012 17:46:31 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí