lavička v rohu

lavička v rohu

Anotace: ..stín

Proutěná lavička v rohu zahrady
pletená na konci jara
živý strom pláče,když větve k zemi jdou
jak vlasy dlouhé ,nikdo se nepostará

nikdo jí nezalije,ptáky neodhání
jenom strom stoletý,co stín tu šíří
větev svou chápavou něžně k ní naklání
zatímco v koruně spí dva netopýři

..sedám tu často,sním
..unikám marné touze
..vítr tu nefouká,věčný stín
..jen voda bublá v blízké strouze..
Autor poeta, 21.04.2012
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Linzerka, vandule
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí