sám nevim

sám nevim

Anotace: Co jsem tim chtěl říct

Svezu se s tebou noční oblohou
Stěrače setřou slzy mraků
Před hlavní branou všech rozchodů
Plameny chrlí hrdla draků

Po čele slaná krůpěj stéká
Maluje poslední tichý vzkaz
kdo našel lahev v pěnivém přílivu
Ten svému štěstí láme vaz
.
Dovíš se všechno v pravou chvíli.
Až jasná záře polkne noc.
Na dně tvé soutězky prach se třpytí
Marné je volat o pomoc
Autor poeta, 26.04.2012
Přečteno 287x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí