Proč

Proč

Anotace: Leskne se záře nad vodou, po vlnách, po proudu stéká, odráží lesky podemnou, a já ti...

Leskne se záře nad vodou,
po vlnách, po proudu stéká,
odráží lesky podemnou,
a já ti stále šeptám.



Podívej se na svět zářící,
podívej na řeky čarující,
dívej se na svět a otevři oči,
vzpomínej na vše dobré co tě učí.



Podívej na krajinu obklopenou šerem,
dívej se na to vše, na tu překrásnou zeleň,
vzpomínáš na to, co tě svět naučil,
tak proč, proč jsi ho poničil !
Autor Sarwen, 29.04.2012
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Schely
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jé tak tahle básnička je snad stvořená pro všechny na světe ;-) je užasná ...

14.05.2012 17:11:28 | Schely

Asi máš pravdu, také že to tak bylo myšleno :-) .. PS: jinak moc děkuju ;-)

14.05.2012 17:14:16 | Sarwen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí