Jaro

Jaro

Anotace: Návrat jara

Jaro je tu,
div světa krás,
Slunce svítí zas a zas,
pole se rozpíná po celém kraji,
stromy se probouzí ze zimního spaní.

Luční kvítí na stráních kvete,
rozpíná se a zdobí široké okolí,
tráva a zeleň si z vesela kvete,
a včeličky květy pilně pylují.

Stromy se probouzí a začínají žít,
květy svými nám věrně napomáhají,
ptactvo se vrací a zvesela nám zpívá,
že jaro je zpět a nový život i mláďatům též začíná.
Autor Sarwen, 02.05.2012
Přečteno 318x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tip za moc pěknou první sloku
zbytek mi přijde umělý

03.05.2012 14:35:10 | Black Sardinian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí