Černá ovce

Černá ovce

Anotace: Líná nikmou nic nepřejícná černá ovce.

Jsem černá ovce
A na pohovce,
Sním si svůj sen,
O tom že budu spát celý den.

Ostatní ovce se dívají,
Jak tak lenoším.
Různé řeči mívají,
Že pořád spím.

Asi to bude tak,
Že lítám jako pták,
Po mracích snů.
A až slétnu na zem,
Všichni půjdou sem
Klást pár dotazů.

Dotazy o tom,
Co jsem dělal potom.
Potom co jsem vzlétl
A mrakama se nechal nést,
Že jsem to spletl
A nenechal kytky kvést.
Autor mtek, 08.05.2012
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: Tanecnice, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí