Jen sen...můj sen

Jen sen...můj sen

Anotace: ...svět je v rozpadu...a já jsem v něm nešťastná...

 

Mám takový sen,

přečkat noc i den.

Někde mimo realitu,

tam, kde není kimberlitu.

 

Na místě, kam nikdo nechodí,

kde lidská pýcha jen závistí marodí.

Tam pole modrých chryzantém,

a kočky žijí v devátém.

 

Je to jen sen, já vím…

Ale proč mám se ho vzdát?

Jen proto, že mi ho nikdo nechce dát?

 

Autor Cizí neštěstí, 08.05.2012
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně řečené...ST

18.05.2012 15:00:35 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí