Čtyři roční období

Čtyři roční období

Anotace: paměť nám snad napoví

Máme tu rozmarné léto
ptáci zpívaj‘ kytky kvetou
ve stínu je třicet devět
zalezlý jsem jako medvěd

druhý den se zimou třesu
když jdu na vycházku k lesu
teploměr snad k nule klesá
letmý pohled na nebesa

valí se z nich proudy vody
letím se skrýt do hospody
hromy blesky průtrž mračen
oděv můj jest celý smáčen

zas se vzduch ve výheň mění
vždyť je to již na zbláznění
jaro léto podzim zima
jak to kdysi bylo príma !
Autor Heron, 09.05.2012
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí