Déšť

Déšť

Anotace: Věčnost nespatříme, když v čase postojíme..

Pláč jsou kapky slz, 

které ti rozeženou chmury mraků,

a Slunce, tvé Já, se na tě usměje.

Když pak vidíš někoho se slzami v očích,

usmíváš se, protože mu vystupuje Slunce ze tmy,

a ty víš, že je pro něj naděje.

 

Až jednou odejdu budu jak krůpěje slz,

pomáhat Slunci napříč mrakům skrz.

Lidé chtějí za života dokázat velké věci,

ale ty vždy malými honosí se přeci.

A já, člověk, z mnoha malých životů,

na konci života v poklidu pokleknu do hrobu.

 

Pak i já opět zahalím oblohu,

až budu dolů padat někomu pomohu..

 

 

 

Autor Tekataki, 12.05.2012
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Alien.v.v.s.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí