Peştera Vântului

Peştera Vântului

Anotace: 47 km

Hrůzou jsem zapomněl
odkud jsem přišel z hvězd
tenhle svět nábor měl
teď troubí na odjezd

do příštích čekáren
jít k exoplanetám
naspěch má mnohočlen
lidstva, odvane tam

zůstat chci poslední
jako sloup hlídat sluj
Ty se neohlédni
k Peşteře Vântului

nech mě být, zkamenět
pod skalní oblohou
v minovém poli let
miliard snad, u nohou

Jeskyně Větru vrůst
k nehybným sloupovím
kapat z očí a z úst
sůl - nesůl.. co já vím
Autor Petbab, 24.05.2012
Přečteno 341x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, VE, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musel jsem si najít co ta Peştera Vântului vlastně je a překvapilo mě, že anglická wikipedie ji má ještě o 5 km delší než rumunská.. :D
Pěkná báseň.

24.05.2012 15:28:16 | VE

Tahle se mi líbí, ST.

24.05.2012 12:11:55 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí