:-)

:-)

Anotace: Září 2009

Ze špiček stromů
Je vidět celý svět
A kapky deště
Chytíš první

Jak zpěvní ptáci
Celý den cvrlikáš
A pod křídly schováš
Celou svou duši

Slunce ti vysouší
Droboučké slzičky
A na tvých lících
Kreslí pihy

Bělostní motýlci
Ti rádi sedají
Na špičku nosu
když hladíš je úsměvem

Myšky z polí a luk
Ti lesní jahody
Vkládájí do úst
A ulehají kol tvých tváří

Tak krásně si lebedíš
V Souznění s přírodou
S Láskou k Životu
A Srdcem na dlaních
Autor Karmínka, 24.05.2012
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přenádherně přerozpývající :o)

25.05.2012 09:58:51 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí