Větrník

Větrník

Anotace: sám jsem to viděl

Kopec daleko od lidí.
Sem nikdo nezabloudí.
Snad spadly z nebe.
Valounů štěrku nespočetně.
Možná, že nadpozemské.
Něco připomínající.

A taky hluboká jáma.
Od dopadu meteoritu?
Laserový pozdrav z Andromedy?
Propadající se vody?
Propast do lůna Země?
Výtrysk sopky?

Ztracené sebevědomí.
Narušený pocit bezpečí.
Průrva do naší mysli.
Nehodí se do řádu věcí.
Nikdo se neodváží dolů.
Na to nejsme připraveni.

Věda si s tím neví tady.
Pomůže nám naše víra?
Nebo utečeme do pohádky.
A třeba počkáme, až to zmizí.
Ponechme to v bájích starců.
Tam to nikomu neublíží.
Autor casla, 26.05.2012
Přečteno 452x
Tipy 8
Poslední tipující: Danger, carodejka, Květka Š., Radhuza
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chlape,ze ty rad spis a snis :+)

05.07.2012 23:20:52 | Danger

Také mám ráda pohádky ale ty kruhy a různé ornamenty v polích asi opravdu něco znamenají, kdo ví.

09.06.2012 21:31:12 | carodejka

báseň ST***,líbí.

27.05.2012 17:27:34 | Květka Š.

Květko, díky za ST. Poslední dobou mi to zase moc nechodí, a tak blouzním. Milan

27.05.2012 18:28:29 | casla

zklamání je prevít

26.05.2012 23:49:07 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí