Alej

Alej

Anotace: Reakce na malbu neznámého autora

Vzpomínky, malíř jež tu zanechal,
vsákly se do měkké půdy;
v tichosti celé to shlédly
černé pokroucené stromů údy.

A šedé nebe jen závidí,
chce slétnout pro myšlenky dolů.
Trhá se o ostré pazoury -
černé pokroucené údy stromů.

Snaží se s nimi rozmlouvat,
však slova se v kapky mění bledé;
spadají na zem v řetězcích,
na černé údy stromů pokroucené.
Autor kakacka, 31.05.2012
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutna alej,ale moc pekne variace s posledni vetou..

31.05.2012 09:44:44 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí