Než prší.

Než prší.

než prší
vítr tančí

intimně lehtá stromy na kůži
- probouzí jejich sny -
šeptají je do mraků

mraky těžknou. PADAJÍ
nám na hlavu v slzách

"stromy šeptají, vítr tančí"
PRŠÍ.
Autor urcite.me.neznas, 04.06.2012
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí