~Letní bouřka

~Letní bouřka

Anotace: A červená se od máků...

~~~~~

Letní bouřka.

~~~~~~~~~

 Padala voda z děravého mraku

 ten se s jiným srazil,

 blesk,co nahnal trochu strachu

 pohled na něj mrazil.

 

Bouřka ta rychle přišla do kraje

 a taky rychle dozní,

 dešťový příval ten zemi zalije

 a hned se vsákne do ní.

 

Jen jeden malý pramének ševelí

 pak do údolí stéká,

 s jiným se setkal za chvíli

 ještě to není řeka.

 

A vzduch ten létem,vodou voní

 nebe je čisté bez mraků,

 jen mokré zvonky v obilí zvoní

 a červená se,od máků.

,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 13.06.2012
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, střelkyně1, Doradan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty máky jsou pěkně červený...

13.06.2012 13:46:33 | Doradan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí