Luční spojení

Luční spojení

Anotace: Je tam...

Sbírka: Variace

Rozpuštěné vlasy

Rozpustilá povaha

Co víc si přát ke štěstí než vlahý vánek

měkkou louku

která prostupuje vším

co máme i nemáme

co jsme ztratili

neměli

zničili

nebo odnesli

Je všude

Je moje

Jsem její součástí a ona mou

Nechce se mě pustit

a já zůstanu s ní

Budeme spolu až za hranice času

dokud zůstaně země zemí

a já se po ní budu moci brodit

rosou

Než zavřeme oči, naposled na sebe pohlédneme

a já vím

že se usměje

pokyne mi

a obě budeme

zase vědět

 

Je tam...

to spojení

Autor Ori Eremos, 13.06.2012
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s loukou...

14.06.2012 10:33:21 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí