Jarní

Jarní

Anotace: krátká, radostná, jarní

Sbírka: Výkřiky fantazie

V očích sluncem zalitém
obrazy ztrácí se
srdce radosti
vůní v květu rozkvetlém
jež v rozbřesku
blahodárném
živí duše touhy
člověk ztracen rozumem
blaženě rájem bloudí
jenž je základním kamenem
lidského v světě bytí.
Autor periarmos, 20.06.2012
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí