Pro ovečku :-)

Pro ovečku :-)

Anotace: Věnováno kamarádovi :-).

Z vlastních fantazií pod nebem
skládám pár veršíků
jediným pohledem
na oblohu.

Ze soucitu nad ovečkou z obláčků
plujících po nebi,
co je jen obrazem mraků
pro lidi z přízemí.

Opuštěně osamělá
jako moře bez lodiček
tancuje nad světem
navždy a sama, bez šatiček.

Zaneste ji, andělé
tam, kde roste tráva
a slunce se směje,
na místo, kde člověk váhá
zda plakat z té krásy kolem.

Aby nebyla sama.

Až oblohu opustí
jako lidstvo dávná čest
až ztratí se z nebe
s příchodem tisíce hvězd.
Autor Philosophic Theory, 25.06.2012
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Samantha Graham, Barbell
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí