Můj zámek

Můj zámek

Anotace: ...

Vysoko modrý visí strop,
s nejdražším lustrem zlatým,
to je můj dům i můj hrob,
s podlahou zelenou zatím.

Vychrtlé, storuké sochy
v chodbách jak svícny,
pokoje jak pouštní plochy
a v nesčetných oázách sním své sny.

Do prostoru beze zdí
fouká mi, prší i sněží,
nic pokoje nehyzdí.
Ani nedohlédnu do věží

nejvyšších v světě širém,
tam střechy jsou zmrzlé, bílé.
Stále jsem ve svém zámku milém,
ale můj spolubydlící tak zlý je.
Autor Žiťa, 10.01.2007
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí