...na podzim...

...na podzim...

Anotace: podzimní náladu mám ráda,přestože bývá smutná...

povím vám,co jsem nedávno viděla z vlaku
na jedné mojí cestě do dálky
hejna podivných písmen, napsaná křídly ptáků

ztichlé kachny, jako sochy na vodní hladině
měly oči jako lesklé korálky
žádná z nich netušila, jak dobrá bude na víně

suché listí šustilo všemi možnými barvami
(takové snad ani nejdou namíchat)
prý se rádo s přišlým podzimem seznámí

na mezích krčila se smutná tíseň v křoví
vzlykala,že neví, co je to mít rád
vrátí na jaře slunce všem radost?...kdo ví
Autor te.re., 09.07.2012
Přečteno 288x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí