Mizející příroda

Mizející příroda

Anotace: svět se časem změnil.

když dříve byl svět krásnější?
My jsme byli o hodně mladší.
Teď před pár lety tu pole,
Teď jen továrny na stoje.

Před pár lety za námi statek,
Teď za námi panelák to je zmatek.
Dříve všude pole okolo nás.
Teď domy pohřbívají vás.

Příroda sotva kouká,
Jak ji člověk bourá.
Za chvíli nezbude,
Tak co tu bude?

Jen stroje pracující,
Jen zisky společnosti.
Už ani příroda nekouká
Vždyť byla přátelská.

Za chvíli pozdě bude,
Pomoct přírodě proti lidem.
Za chvíli po nic nezbude,
Všecko bude patřit lidem.
Autor mtek, 09.07.2012
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím,že ještě míst je pár
kde stomy,louky,slunce žár
nad lidmi tak jak v přibězích
zelení rozlohou ..vítězí

a možná teď odbočím od děje..
věřím že stále je naděje

:-D

14.07.2012 09:32:50 | poeta

Taky doufám, ale čas a chtivost lidská jsou neúprosní.

18.07.2012 15:24:47 | mtek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí