Psí touhy

Psí touhy

Anotace: Rasa jim nevadí.

Čistokrevná pudlí dáma,
nechce déle zůstat sama,
vytratí se ze dvorečku,
za sebou má hned psí smečku.

Hafani se předvádějí,
všichni zájem vzbudit chtějí,
tak se dali do pranice,
vítěz pak má šancí více.

Malý ratlík prát se boji,
jeho šance jinak stojí,
využije velkých zmatků.
chce udělat z Asty matku

Neváhá a má se k činu,
něžně štěkl, polkl slinu,
daří se mu křížit rasy,
v zajetí je její krásy.

Alimenty psi neplatí,
ať jsou černí či strakatí,
tvoje chyba páníčku,
že máš svolnou čubičku.
Autor Psavec, 17.07.2012
Přečteno 415x
Tipy 13
Poslední tipující: snupicek, Rootness, Holis, Honey_star, Jeněcovevzduchukrásného, PIPSQUEAK, Petra Janka, Loira, tato22
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé poezii zcela propadám;)

03.08.2012 12:09:42 | Lilien

Hezké a pozitivní:-)

20.07.2012 18:13:55 | Jeněcovevzduchukrásného

Asta je svolná,
psí láska volná,
tak proč ne... ? :-)))

19.07.2012 10:51:26 | Loira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí