Svět se bouří

Svět se bouří

Svět se bouří
bohové na nás oči mhouří
Nedivím se jejich zlobě
když ničíme zemi sami sobě

Nebe křižují hromy blesky
bůh maluje nádherné fresky
a pak to celé deštěm smyje
zem s pokorou to vpije

Osamocený strom na louce stojící
stal se v okamžiku hořící svící
Obrovský ledovce kus
šine si to mořem poklusem klus

Trychtýř k zemi se spouští
tornádo se do uklízení pouští
Láva se u díry valí
vše v dosahu zaleje a spálí

Mějte rádi náš svět
ať vykvete jako květ
Autor Jacob P. Verlaine, 23.07.2012
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí