Tma noci svatojánské

Tma noci svatojánské

Anotace: Mé postřehy z horkých a černých letních nocí.

Noci pozdního léta
jsou ty nejtemnější
v celém roce.

Když vítr se zvedá
a do mrtvého ticha
šustí zlatými lány
pšeničných klasů.

Když pod mraky
s podivně světlými okraji
na polích
mezi božími muky
tančí světélka
a v dáli zní hrom
bouře, která přijde
ale jen možná
neboť nic není jisté
v nocích
kdy půlí se světy…
Autor Neldor, 25.07.2012
Přečteno 373x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Anjesis, Iwushak...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí