.. klíště ..

.. klíště ..

Anotace: Savé

Léčebné procesy v těle
nacházím na svém čele
po vzoru rosniček
co kroky do příček
ačkoli stupnice na čísla skoupá
vzhůru má tělesná
teplota stoupá

tak noste čaje
horké s medem
však ode mně se držte dál
k moři se asi nedostanu
když místo plavek
nosím šál

trochu se potím
trochu se třesu
myšlenky mé
se vracejí k lesu
možná v něj nezajdu
již nikdy příště
tůze se přisálo
k paži mé klíště

vůbec mě netěší
můj nález v porostu
co skrýval prastarou
pálenou dózu
vědecké kruhy můj
objev pak představí
zatímco zkomírám
na boreliózu
Autor poeta, 30.07.2012
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí