Podzim

Podzim

Anotace: Věnováno České Kanadě...

v leseJednoho dne se něco stalo...

cosi písklo v rákosí.

Na lukách , tiše z rána

zasvítily listy od rosy.

 

Jednoho dne,

tam v těch temných hvozdech,

vřesy začaly zas kvést,

"To srpen pomalu zas končí"

křičely sojky na protest...

 

Jednoho dne,

vítr dostal novou vůni,

a v lukách babí léto -létá zas,

a osiky nad rybníkem ,

hlásí ,příjde podzim, zase brzo,

už přichází , ten pravý čas...

 

 

 

Autor Liduška, 20.08.2012
Přečteno 404x
Tipy 5
Poslední tipující: srozumeni, Gregy, Sarah, TeruKurosaki
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Přírodní lyriku žeru. Rým kvést - protest super!
Prožít emoce mimo lásku svou či jinou lidskou, to je hodné básníka.
DĚKUJI.

20.08.2012 23:12:04 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí