ROZLOUČENÍ S LÉTEM

ROZLOUČENÍ S LÉTEM

Anotace: Ještě pár dní a bude to aktuální.

podzim už brzy napoví

kam slunné léto se nám schová

vzdálené do svého podkroví

na pospas zimě nás zde nechá



bílý kůň ve stáji nervózně podupává

osedlán čeká na svého Martina

spadané listí hold sněhu vzdává

do jara mráz chabě drápky zatíná



marně se snaží zachytit

jaro už pevně třímá otěže

podkroví musí poklidit

léto zas klepe sluncem na dveře
Autor srozumeni, 23.08.2012
Přečteno 386x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Radek.oslov.Šafárik, Barbell, Neznámá v neznámé době
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí