Uprostřed lesa

Uprostřed lesa

Anotace: ..

Uprostřed lesa,
kde dobrou noc dávají lišky.
Tam kde vidíš na nebesa,
a rostou velké šišky.
Tam kde je tůňka průzračná
a laně k ní chodí pít.
Nejedna víla půvabná,
v noci tam chodí snít.
Místo kde je vše tak kouzelné,
má za úplňku velkou moc.
Místo všem tak příjemné,
že zvířátka se tu schází každou noc
Autor Eresiel, 24.09.2012
Přečteno 442x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí