Pozvání

Pozvání

Anotace: Pozor na něj.

Kocour pozval myšku,
k sobě do pelíšku,
nechci ti ublížit,
toužím já se sblížit.

Tuze se mi líbíš,
čumáček políbíš,
ač jsem kocour malý,
v lásce jsem dost znalý.

To by chyba byla,
kdybych s tebou žila,
jak si najdeš jinou,
stanu se svačinou.

Odmítnutí bolí,
kocour slzou solí,
pak za svoji lásku,
nosí černou pásku.
Autor Psavec, 01.10.2012
Přečteno 397x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Romeo3769
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí