vodou rosou

vodou rosou

Anotace: Ranní loukou

výskyt v okolí rosy
taknějak bosý
a mezi prsty stébla trávy
kapek pár

udělám krok
a v mžiku z místa
kde bořil jsem se
suchá zem

v rozhledu poznání
kouzla noci
na straně stébel slunci skryté
dravý proud

než po paprscích spustí
tu svou denní
posbírat hrstí
po okraj

jen k osvěžení
žízni k duhu
a na tvář s větrem
chladivou
Autor zamotán v nedospělosti, 12.10.2012
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: Kirsten, Sarah, Lenka Krásnodvorská, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí