Podzim

Podzim

Anotace: mám rád podzim v určité míře, i když jsem sám podzimák

14.10.2012   15:30
 
Podzim
 
Podzime jemný
chladný a studený
hezký a pochmurný
listím různě zbarveným
 
podzime krásný
s posledními paprsky slunce
větrem chladným
v různých barvách odstínů
padajícího listí
 
podzime jasný
za rána chladný
přes den mírný
na večer studený
 
podzime něžný
jsi jemný a krásný
krajinu svou měníš
na zimu nás chystáš
svou náruč nám dáváš

posledními dary své moci

nás obměňuješ

 
podzime barevný
díky ti
žes opět jiný
stejně stále však půvabný
Autor JarekBrnoCz, 14.10.2012
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně jsi vybarvil slovy podzimní dny.

18.10.2012 15:16:41 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí