ZAS PODZIM

ZAS PODZIM

Anotace: Jak ten čas běží, vážení

Podzimní volání
Konec i tokání

Stromy na stráni
větrem se naklání

Pestrobarevné listí padá
Není v chodu času zrada

Příroda k zimníku spánku sama
převléká se - ale ne do pyžama

Končí podzimní studený vánek
Mnohé přepadne zimní spánek

Zem přikryje jen jediná
sněhová ledová peřina
Autor RU 82, 28.10.2012
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí