Zvířátka mají hlad

Zvířátka mají hlad

Anotace: Pár malých kameňáků.

Tygří pochoutka

Statný tygr už se těší,
že přijedou zase Češi,
prý to maso z celebrit,
bude letos velký hit.


První chod

Kajman skrytý u vody,
pozoruje závody,
vítěz tak mu bude hoden,
posloužít hned prvním chodem.


Samé kosti

Lvi a lvice v savaně,
tváří se moc naštvaně,
hladem se žaludky bouří,
proč přijeli hubeňouři.


Hladový medvěd

Turisty z Čech uvítal,
také medvěd baribal,
moc dobří jsou k sežrání,
hned za jedním uhání.
Autor Psavec, 10.12.2012
Přečteno 466x
Tipy 2
Poslední tipující: zamotán v nedospělosti, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jó o vánocích je to samá žranice:-)

10.12.2012 10:41:39 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí