Krajina

Krajina

Anotace: Když se tak procházím tou krajinou českou...

Když se tak procházím tou krajinou českou,
prohlížím krajinu, tu naší hezkou,
jak se tak zelená a s chutí roste,
och ty můj Bože, jak je to prosté.

Kdepak ta zář lesku, k ničemuž není,
v krajině lužní, propadám snění.
O lásce, o jaru, o kráse,
o tom že každy snad dočká se.
Autor Trash75, 14.12.2012
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí